Retailer noemt GTA: Vice City Nights voor PS Vita | Gamer.nl

Retailer noemt GTA: Vice City Nights voor PS Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wat Vice City Nights precies zou moeten voorstellen, werd verder niet vermeld. De overige drie genoemde games zijn Monster Hunter Portable 3, Tales Of Innocence R en Final Fantasy Type-0 HD. Op Monster Hunter na zijn alle games inmiddels weer van de website gehaald.

Dat de Monster Hunter-game naar Vita komt, lijkt vrijwel zeker; Capcom draaide in januari al een demo van het spel. Tales of Innocence R kwam onlangs al in Japan uit voor Vita, maar krijgt dus mogelijk ook een Westerse release. Final Fantasy Type-0 verscheen ook reeds in Japan, toen weliswaar voor de PlayStation Portable.   

Vita-evenement

Mogelijk wordt meer informatie over de titels gegeven tijdens een Vita-evenement dat uitgever Sony op 9 maart organiseert. In de aankondiging voor het evenement werd namelijk aangegeven dat er een aantal nieuwe titels voor de handheld onthuld zullen worden.

Update: Dit nieuws is waarschijnlijk onjuist. Eurogamer.net heeft het nieuws gebaseerd op een afbeelding die de website kreeg opgestuurd. Die afbeelding is mogelijk nep, zo blijkt nu.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou