Wat Vice City Nights precies zou moeten voorstellen, werd verder niet vermeld. De overige drie genoemde games zijn Monster Hunter Portable 3, Tales Of Innocence R en Final Fantasy Type-0 HD. Op Monster Hunter na zijn alle games inmiddels weer van de website gehaald.

Dat de Monster Hunter-game naar Vita komt, lijkt vrijwel zeker; Capcom draaide in januari al een demo van het spel. Tales of Innocence R kwam onlangs al in Japan uit voor Vita, maar krijgt dus mogelijk ook een Westerse release. Final Fantasy Type-0 verscheen ook reeds in Japan, toen weliswaar voor de PlayStation Portable.   

Vita-evenement

Mogelijk wordt meer informatie over de titels gegeven tijdens een Vita-evenement dat uitgever Sony op 9 maart organiseert. In de aankondiging voor het evenement werd namelijk aangegeven dat er een aantal nieuwe titels voor de handheld onthuld zullen worden.

Update: Dit nieuws is waarschijnlijk onjuist. Eurogamer.net heeft het nieuws gebaseerd op een afbeelding die de website kreeg opgestuurd. Die afbeelding is mogelijk nep, zo blijkt nu.