De laatste tijd gaat het toch alweer heel wat beter met het RPG/adventure genre, steeds meer nieuwe games verschijnen er en nog meer zijn aangekondigt.

Zal Resurrection iets nieuws brengen aan de verwende gamers die wij eigenlijk toch wel zijn geworden? De makers (Dynamic Multimedia) denken in ieder geval van wel.Resurrection is a role-playing adventure game that features plenty of hand-to-hand real-time combat. To stand out from the pack, the game features a storyline that is unique to the adventure/RPG genre. The choice of character will determine the storyline and style of confrontation, since each character has its own method of fighting: stealth and surprise, face to face confrontation, or special mental powers. Tja...wat kan ik zeggen, het idee is niet helemaal origineel, maar als ze het goed uit kunnen werken kan het best nog wel eens wat kunnen worden. De screenshots zien er in ieder geval goed uit voor een RPG/adventure.

Resurrection zal aan het einde van het jaar al in de winkels liggen. Misschien moet ik dit spel ook nog maar aan mijn lange lijstje toevoegen voordat ik het verzegel en en in mijn schoentje onder de openhaard plant