Nieuws

Rest van inhoud seizoenspas Batman: Arkham Knight onthuld

Onder andere Batman v Superman packs

Geschreven door Aida . op
De overgebleven inhoud van de Batman: Arkham Knight-seizoenspas is onthuld. Dit deed Rocksteady in een officiële post in de Warner Bros. game community.

In het bericht wordt de inhoud die nog uitkomt voor de game per releaseperiode aangegeven. In oktober komen verschillende packs en skins aan bod, waaronder de Batman Classic TV Series Batmobile Pack. Deze bevat twee nieuwe tracks genaamd Batcave Set en Penguin’s Dockyard en twee nieuwe skins voor Catwoman en Robin. Ook wordt een 1970’s Batman Themed Batmobile Skin in oktober beschikbaar en worden verschillende AR Challenges toegevoegd.

In november komt de Batman v Superman Batmobile Pack uit – deze bevat een skin en de Batmobile uit de film die in 2016 uitkomt. Daarnaast worden nieuwe afleveringen toegevoegd met nieuwe verhaalmissies en komen er verschillende skins uit, waaronder een Tim Drake skin en een Riddler Themed Batmobile Skin. In november komen ook nieuwe AR Challenges uit. In zowel oktober als november worden ook gratis updates rondom de AR Challenges toegevoegd, waardoor spelers personages kunnen kiezen en op Hard-modus kunnen spelen.

Tot slot komt in december de Season of Infamy: Most Wanted-uitbreiding uit, waarin missies voorkomen met Killer Croc, Mister Freeze, Mad Hatter en Ra’s Al Ghul. Ook de originele Arkham Batmobile wordt toegevoegd en wordt een Batman Skin uit The Dark Knight beschikbaar.

Alle details over de inhoud zijn te lezen op de site. Batman: Arkham Knight is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Mac, Linux en pc. 

Bron: Rocksteady

Dit artikel delen:

Lees meer

Nostalgische gevoelens in Star Wars: Battlefront-commercial Beelden van de testversie van Dark Souls 3
2

Reacties op: Rest van inhoud seizoenspas Batman: Arkham Knight onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  J-Beckers

  • 19 oktober 2015 11:06
  Ben achteraf toch blij dat ik de seasonpass niet heb aangeschaft voor 40eu. Vind alleen de kleine verhalende missies leuk en de batmobiel tracks. Die afzonderlijk bijna niks kosten. Die Ar challenges en skins geef ik niks om. Ben nu voor pakweg 20eu klaar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vogeltje

  • 19 oktober 2015 13:06
  Nou nou, vooral skins dus voor die 40 euro. Paar nieuwe tracks en AR missies. Denk dat de meesten zitten te wachten op verhalende DLC die langer dan 40 min duren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.