Respawnen in Fortnite mogelijk na nieuwe update

Respawnen in Fortnite mogelijk na nieuwe update

Het is vanaf vandaag mogelijk om dode teamleden opnieuw tot leven te brengen in Fortnite door middel van de Reboot Van. Ook gaat het Buccaneer's Bounty-evenement van start in het spel en wordt een nieuwe tijdelijke spelmodus toegevoegd.

Fortnite heeft patch v8.30 uitgebracht, waarin het mogelijk wordt om teamgenoten weer tot leven te brengen bij een speciale bus. Wanneer teamgenoten doodgaan in de battle royale-modus, laten zij een Respawn Card achter. Deze kaart blijft 90 seconden liggen en kan naar een Reboot Van gebracht worden door een nog levend teamlid.

De Reboot Vans bevinden zich op alle belangrijke locaties op de map. Het opnieuw tot leven brengen van een teamgenoot gaat niet zonder risico, want de interactie met de bus kost tien seconden en deze maakt bovendien veel geluid. Als een teamlid weer succesvol tot leven is gebracht, duurt het twee minuten voordat de Reboot Van opnieuw kan worden gebruikt.

Fortnite

Apex Legends wist al eerder een nieuwe draai te geven aan het battle royale-genre, met onder andere de mogelijkheid om dode teamgenoten weer tot leven te kunnen brengen. Ook de nieuwe Blackout-map Alcatraz introduceert op zijn eigen manier het weer tot leven komen van spelers, door het mogelijk te maken om maximaal vijf keer te respawnen op de kleine map.

De Fortnite-update markeert ook de start van het Buccaneer's Bounty-evenement in het spel. Elke dag zal een nieuwe tijdelijke spelmodus beschikbaar zijn en kunnen uitdagingen worden voltooid, in ruil voor beloningen. Bovendien wordt de nieuwe tijdelijke spelmodus Fly Explosives toegevoegd aan het spel, waarin alleen explosieve wapens en jetpacks gevonden kunnen worden. Verder zijn er aanpassingen aan de Team Rumble-modus.

Lees hier alle patch-notes.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Na apen van Apex. Je moet wat he.

0
test

@Cjn2 Apex, is dat niet die game die een copy paste heeft gemaakt van andere Battle Royale games? En zo is elke game wel een kopie van een andere game.

0
test

Beter goed gejat dan slecht verzonnen

0
test

@Jurry1984 Echt hè...Jammer dat ik totaal niks met Fortnite heb...veels te kiddy

0
test

Same@shu-shu

0

Aanbevolen voor jou