Nieuws
Apex Legends

Respawn wil Apex Legends in 120 fps op next-gen consoles laten lopen

Staat hoog op de lijst met prioriteiten

Geschreven door Michel Musters op
Het is voor Respawn Entertainment een hoge prioriteit om de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies van Apex Legends in 120 frames per seconde te laten lopen.

Dat laat teamleider Steven Ferreira weten in een vragensessie die eind vorige week op Reddit werd gehouden om de lancering van het achtste seizoen te vieren. Hij werd gevraagd of de studio plannen heeft om de potentie van de next-gen consoles te benutten. Apex Legends draait al wel in een hogere resolutie op die consoles via backward compatibility.

"120 frames per seconde is ons doel", zo legt Ferreira uit. "Terwijl we blijven kijken naar next-gen features en de balans voor wat wij denken dat het beste is voor de spelerservaring, houden we dat in het achterhoofd. Ik kan niets beloven, maar aangezien de hoofdgameplay van Apex zo'n belangrijk onderdeel van de spelerservaring is, staat het hoog op onze lijst met prioriteiten."

Apex Legends

Dit artikel delen:

Lees meer

'GoldenEye 007-remaster werd tegengehouden door Nintendo' Crash Bandicoot 4 komt in maart naar Switch, PS5, Xbox Series en pc
0

Reacties op: Respawn wil Apex Legends in 120 fps op next-gen consoles laten lopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.