Nieuws
apex legends

Training-modus toegevoegd aan Apex Legends

Om de skill gap te verminderen

Geschreven door Cody Dakota op
Respawn heeft bekendgemaakt dat Apex Legends een training-modus krijgt. Hier kunnen beginnende spelers oefenen met Apex-materiaal en zichzelf klaarstomen voor het echte werk.

Battle royale-games zijn over het algemeen niet de makkelijkste spellen om pas later mee aan de slag te gaan. Verschillende wapens en vaardigheden zorgen al snel voor een achterstand van nieuwe spelers op ervaren spelers. Dit wordt ook wel een skill gap genoemd en Respawn wil met de training-modus minder ervaren spelers de optie bieden om te oefenen met alle wapens en personages, om zo de skill gap te verkleinen.

De training-modus is niet alleen geïntroduceerd om de skill gap te verkleinen. Apex voegt vaak nieuwe wapens en personages toe aan de game, deze nieuwe content kan nu zonder druk worden worden getest. Zo werd met ingang van het derde seizoen het nieuwe personage Crypto aan de battle royale-game toegevoegd. Daarnaast werd de Charge Rifle geïntroduceerd en verschenen er een aantal nieuwe attachments.

Met de lancering van de nieuwe Apex Legends-map verschenen er ook drie nieuwe kluizen. Om zo'n kluis te kunnen openen, dienen spelers een speciale pas te bemachtigen. Deze pas kan worden verkregen door vliegende drones uit de lucht te halen. Wanneer spelers in het bezit zijn van een pas verschijnen er kluizen op de map. In deze geheime gebieden is heel veel gouden loot te vinden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dreamhack Rotterdam: '48 uur non-stop doorgaan!' Live om 15:00: Fortnite met Cody en Tjeerd
0

Reacties op: Training-modus toegevoegd aan Apex Legends

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.