Training-modus toegevoegd aan Apex Legends

Training-modus toegevoegd aan Apex Legends

Respawn heeft bekendgemaakt dat Apex Legends een training-modus krijgt. Hier kunnen beginnende spelers oefenen met Apex-materiaal en zichzelf klaarstomen voor het echte werk.

Battle royale-games zijn over het algemeen niet de makkelijkste spellen om pas later mee aan de slag te gaan. Verschillende wapens en vaardigheden zorgen al snel voor een achterstand van nieuwe spelers op ervaren spelers. Dit wordt ook wel een skill gap genoemd en Respawn wil met de training-modus minder ervaren spelers de optie bieden om te oefenen met alle wapens en personages, om zo de skill gap te verkleinen.

De training-modus is niet alleen geïntroduceerd om de skill gap te verkleinen. Apex voegt vaak nieuwe wapens en personages toe aan de game, deze nieuwe content kan nu zonder druk worden worden getest. Zo werd met ingang van het derde seizoen het nieuwe personage Crypto aan de battle royale-game toegevoegd. Daarnaast werd de Charge Rifle geïntroduceerd en verschenen er een aantal nieuwe attachments.

Met de lancering van de nieuwe Apex Legends-map verschenen er ook drie nieuwe kluizen. Om zo'n kluis te kunnen openen, dienen spelers een speciale pas te bemachtigen. Deze pas kan worden verkregen door vliegende drones uit de lucht te halen. Wanneer spelers in het bezit zijn van een pas verschijnen er kluizen op de map. In deze geheime gebieden is heel veel gouden loot te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou