Respawn stelt plannen voor nieuwe Titanfall uit

Respawn stelt plannen voor nieuwe Titanfall uit

Ontwikkelaar Respawn heeft al het werk rondom een nieuwe Titanfall stopgezet om zich te richten op Star Wars Jedi: Fallen Order en Apex Legends.

Dit heeft uitvoerend producent van Apex Legends Drew McCoy bekendgemaakt middels een blogpost. Na de lancering van Apex Legends liet Respawn nog weten dat er gewerkt werd aan een vervolg op Titanfall 2.

Volgens McCoy werken twee aparte teams binnen Respawn aan Apex Legends en Star Wars Jedi. "Het is belangrijk om te begrijpen dat er twee afzonderlijke teams werken aan Apex Legends en Star Wars Jedi: Fallen Order. Om Apex Legends optimaal te kunnen ondersteunen wordt al het werk aan een nieuwe Titanfall-game daarom stopgezet. Bovendien wordt er geen personeel gezet op andere projecten", aldus McCoy.

Er zijn geen details bekend over het vervolg op Titanfall 2. Wel zei Respawn-oprichter Vince Zampella recentelijk dat het vervolg geen Titanfall 3 zal heten. Onlangs liet Respawn weten dat het geen wekelijkse updates gaat uitbrengen voor Apex Legends om een hoge werkdruk tegen te gaan.


Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Focus van de studio en gericht werken. Respawn heeft toewijding en geduld voor hun games. Ik kijk enorm uit naar Star Wars Jedi Fallen Order.

0

@Krytuun ja dit 'slechte' nieuws is meteen ook goed nieuws. Respawn moet hun teams niet te veel spreiden om kwaliteit te blijven leveren, dit lijkt me een goede, gezonde keuze.

0
test

@ToMaX99 Precies! Tot nu toe lijkt Vince Zempella een doorslaggevende factor te zijn binnen EA. Hij is met Activision op zn gezicht gegaan, en heeft bij EA een strengere eis neergelegd mbt ontwikkeling vrijheid.

0
test

Titanfall 2 was een geweldige multiplayergame, veel uren inzitten en veel origineler dan COD 43 en Battlefield 29. Maar nu is het tijd voor een BRILJANTE Star Wars singleplayer. Stel ons niet teleur Respawn!!!

0

Aanbevolen voor jou