Respawn reageert op gelekte Battle Pass Apex Legends

Respawn reageert op gelekte Battle Pass Apex Legends

Een nieuwe afbeelding op de Origin-pagina van Apex Legends suggereerde dat het eerste seizoen van het spel gisteren van start ging. Respawn Entertainment bevestigt echter dat dit een fout was en reageert op alle geruchten.

Sinds de lancering van Apex Legends in februari zijn er allerlei details gelekt over nog niet aangekondigde toevoegingen aan het spel. Zo werden de personages Octane en Wattson samen met twee wapens ontdekt in de geluidsbestanden van het spel, suggereerde data dat hoverbikes in ontwikkeling zijn, is een personage met de naam Prophet gelekt en verscheen deze week op Reddit een overzicht van maar liefst tien nieuwe personages.

Gisteren werden spelers enthousiast van Apex Legends zich, nadat op de Origin-pagina van het spel een nieuwe afbeelding verscheen. Op het beeld was het nieuwe personage Octane te zien en kon gelezen worden dat er nieuwe wapens worden toegevoegd en dat de Battle Pass van het spel beschikbaar is. Deze pas gaat 950 Apex Coins kosten, wat ongeveer 10 euro is.

Jay Frechette, community manager van Respawn Entertainment, heeft gereageerd op de Origin-update en zegt dat dit een fout was. Hij bedankt de fans voor hun geduld en zegt dat er binnenkort meer details worden gegeven over het eerste seizoen en de Battle Pass van Apex Legends, maar bevestigt dat deze niet vandaag worden aangekondigd.

Ook praat Frechette over de vele datamines en geruchten die circuleren op het internet. Hij waarschuwt spelers dat de gelekte details over het spel niet serieus genomen moeten worden, omdat veel van de bestanden oude ideeën zijn die in het verleden zijn getest door de ontwikkelaar. De kans is dan ook aanwezig dat deze prototypes uiteindelijk nooit worden toegevoegd aan Apex Legends.

Apex Legends is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou