"Resort, Wii Fit Plus, NSMBW gaan 10 miljoen keer verkopen" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik geloof dat elk van deze drie titels het potentieel heeft om wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren te verkopen dit fiscale jaar." De manier waarop mensen die de games tijdens de E3 speelden reageerden, gaf Iwata vertrouwen in deze games. "Ze werden door de mensen die ze probeerden te spelen zeer op prijs gesteld."

Niet zo populair als verwacht

Iwata meldt dat de Wii de afgelopen tijd niet goed werd verkocht omdat Wii Music en Animal Cro ing: Let's Go to the City, die laat vorig jaar uitkwamen, niet de populariteit behaalden die Nintendo verwachtte. "Van Wii Music en Animal Cro ing hebben we respectievelijk maar 2,65 miljoen en 3,38 miljoen exemplaren verkocht." Ook het feit dat Nintendo Wii Sports Resorts niet eerder kon lanceren draagt volgens Nintendo bij aan tegenvallende verkopen van de Wii. "Maar ik maak me niet druk om de lanceringen van Wii Fit Plus en Super Mario Bros Wii."Wii Sports Resort kwam afgelopen maand uit en is inmiddels al meer dan 600.000 keer verkocht. Wii Fit Plus, waarin je fitne oefeningen doet om in vorm te blijven en New Super Mario Bros. Wii, waarin je met z'n vieren een tweedimensionale Mario-platformer kunt spelen, komen later dit jaar uit.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou