Resogun-update bevat schip editor en lokale co-op | Gamer.nl

Resogun-update bevat schip editor en lokale co-op | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Met de schip editor hebben spelers de mogelijkheid om zelf te bepalen waar zij wapens en motoren plaatsen. De statistieken van het ruimteschip zullen hier op gebaseerd worden. Creaties die gemaakt worden kunnen vervolgens gedeeld worden. Spelers hebben dus ook de mogelijkheid een ruimteship van anderen te downloaden.

De lokale co-op bevat ook nieuwe trofeeën die verdiend kunnen worden. Tot slot wordt de stabiliteit van Resogun verbeterd en worden de leaderboards gereset. Gamers die in de toplijsten stonden krijgen een plekje in de Hall of Fame. 

Volgens de makers van de PS4-game, Housemarque, legt de update de fundering voor de toekomstige uitbreidingen van het spel. De eerstvolgende uitbreiding die uit zal komen heet Heroes. Deze bevat onder andere twee nieuwe modi en een nieuwe soundtrack.

Resogun


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou