Resistance 3 wordt in online enquête van Sony genoemd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de enquête stelt Sony de vraag of gamers denken dat de game in ontwikkeling is. Daarnaast vragen ze hoe groot gamers de kans achter de game te kopen als die in de winkels ligt.

In oktober vorig jaar doken er foto's op van een groot billboard van Resistance 3 in Los Angeles. Op de foto was de titel van de game en de stad New York te zien. Sony heeft de game echter nooit aangekondigd.

Resistance: Fall of Man verscheen tijdens de lancering van de PlayStation 3 en Resistance 2 kwam eind 2008 op de markt. In de shooters krijgen spelers te maken met een afwijkende werkelijkheid van de twintigste eeuw. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië proberen Europa en Azië te redden van een geëvolueerd buitenaards virus, genaamd Chimera. Dit virus heeft in een korte tijd vrijwel alle levensvormen in Europa en Rusland laten muteren naar vreselijke monsters. De games werden ontwikkeld door Insomniac Games, de studio die ook achter de Ratchet & Clank-serie zit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou