Resident Evil Village wereldwijd drie miljoen keer verscheept

Resident Evil Village wereldwijd drie miljoen keer verscheept

Er zijn wereldwijd drie miljoen exemplaren van Resident Evil Village verscheept.

Dat heeft Capcom laten weten. De drie miljoen bestaat uit verscheepte en digitaal gekochte exemplaren. Het spel verscheen afgelopen vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. 

Ter vergelijking: Resident Evil 7: Biohazard wist in dezelfde tijdspanne 2,5 miljoen keer te verschepen. Inmiddels zijn er meer dan honderd miljoen games in de Resident Evil-franchise verscheept.

Eerder bleek al dat Resident Evil Village één van de meest populaire lanceringen in het Verenigd Koninkrijk is. Ook brak het spel een record voor de franchise op Steam: afgelopen weekend had de game 106.631 gelijktijdige spelers op het platform.

Gamer.nl beloonde Village met een 8,5: "Resident Evil Village is meer dan een waardig vervolg op het zevende deel. Het spel slaagt er op knappe wijze in om spelers via verschillende gameplaystijlen de stuipen op het lijf te jagen. Met een imposante spelwereld, effectieve spanning en een verscheidenheid aan geheimen, zet het spel een koers die we graag terugzien in toekomstige delen."

Village

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou