Resident Evil Village wereldwijd 4,5 miljoen keer verscheept

Resident Evil Village wereldwijd 4,5 miljoen keer verscheept

De actievolle horrorgame Resident Evil Village is wereldwijd inmiddels meer dan 4,5 miljoen keer verscheept.

Onder dat aantal vallen verscheepte exemplaren, alsmede digitaal verkochte exemplaren. De game verscheen op 7 mei op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam.

Op 26 mei kondigde Capcom al aan de vier miljoen verscheepte exemplaren bereikt te hebben. In anderhalve maand tijd zijn daar dus nog eens een half miljoen exemplaren bijgekomen.

Gamer.nl beloonde Village met een 8,5: "Resident Evil Village is meer dan een waardig vervolg op het zevende deel. Het spel slaagt er op knappe wijze in om spelers via verschillende gameplaystijlen de stuipen op het lijf te jagen. Met een imposante spelwereld, effectieve spanning en een verscheidenheid aan geheimen, zet het spel een koers die we graag terugzien in toekomstige delen."

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kom maar op met die DLC!

0
test

Dat is een miljoen meer dan RE7. Dik verdient, dat zeker! Ter info: Capcom wilde de 4 miljoen halen met RE7 na 3 maanden, dit was niet gelukt, dus was er enige discussie over de toekomst van RE, of dit de juiste route was etc. Maar Capcom doet het fantastisch met RE. In de laatste 5 jaren maar liefst 4 grote releases die allemaal minstens gewoon goed zijn van kwaliteit. Respect, ik kan niet wachten op de toekomst van de franchise. :)

0

Aanbevolen voor jou