Resident Evil: Village verschijnt mogelijk ook voor PlayStation 4 en Xbox One

Resident Evil: Village verschijnt mogelijk ook voor PlayStation 4 en Xbox One

Capcom onderzoekt de mogelijkheid om Resident Evil: Village alsnog uit te brengen op de huidige generatie consoles. Dat zegt het ontwikkelteam tijdens de eerste Tokyo Game Show-presentatie.

"Hoewel Resident Evil: Village specifiek voor next-gen consoles en pc wordt ontwikkeld, onderzoeken we de mogelijkheid om de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One te brengen", zegt producer Tsuyoshi Kanda.

"We kijken of het lukt, maar we kunnen geen belofte maken. We doen echter ons best om een top-survival-horrorervaring voor de huidige generatie consoles te maken."

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

Capcom heeft tijdens de livestream ook een kijkje achter de schermen van de game gegeven. Resident Evil: Village verschijnt volgens jaar voor PlayStation 5. Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Remake remake remake, remaster...ok voor ps4 en xbox one, upgrade voor ps5 xbox series x...ik wil spellen zien only next gen! Gaat allemaal om geld ik weet het.

0
test

@RoepieRoepie84 Het duurt normaal gesproken ongeveer 2 jaar voor een nieuwe generatie consoles echt op stoom komt. Dat zal met de aankomende niet anders zijn, al is het maar, in het geval van Xbox, omdat Ms belooft dat alle games ook de komende 2 jaar ook op de oude Xbox One gespeeld kunnen worden.

0
test

@Ghost Ik weet het. Maar ja je hebt straks wat dan wil je ook wat zien wat het kan. Koop een Ferrari en hij is begrenst voor 2 jaar tot 120 gevoel krijg ik erbij. Beetje overdreven maar you get the point.

0

Mooi voor de mensen die nog niet over willen stappen naar next gen

0
test

@Roy36NL inderdaad en een beetje jammer voor de mensen die nu pas weer een console kopen...

0

Aanbevolen voor jou