Nieuws
Resident evil

Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus overleden

Aan de gevolgen van darmkanker

Geschreven door Michel Musters op
Jeanette Maus, een actrice die haar stem aan Resident Evil Village verleende, is op negenendertigjarige leeftijd overleden.

Ze is gestorven na een acht maanden durend gevecht met darmkanker, maar leed ook aan de ziekte van Crohn en raakte vorig jaar besmet met het coronavirus. Haar verloofde Dusty Warren gaf meer details over haar gezondheid in een GoFundMe-campagne die vorig jaar werd opgericht om haar medische kosten te financieren. 

Via een bericht op social media (via Deadline) heeft Warren het overlijden van Maus bevestigd. "Het is met een gebroken maar dankbaar hart dat ik je informeer dat Jeanette Maus gisteravond laat is gestorven aan de gevolgen van kanker. Ik ben enorm verdrietig, maar ook enorm trots op haar. Ze heeft zo hard gevochten - met veel genade en optimisme - waardoor ik en velen van jullie werden geïnspireerd." Ook Resident Evil-uitgever Capcom laat via Twitter weten verslagen te zijn door het overlijden. 

Maus sprak de stemmen van verschillende personages in het aankomende Resident Evil Village in, waaronder één van de vampierzussen uit het huis van Dimitrescu. Daarnaast gaf ze acteerlessen en speelde ze in films als Charm City Kings en Your Sister's Sister.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ninja Theory brengt geen nieuwe content meer uit voor Bleeding Edge Mediatonic wil Fall Guys zo snel mogelijk op andere systemen lanceren
1

Reacties op: Resident Evil Village-stemactrice Jeanette Maus overleden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Pascal08

    • 29 januari 2021 16:26
    R.i.p.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.