Resident Evil Village krijgt mogelijk vr-ondersteuning op PlayStation 5

Resident Evil Village krijgt mogelijk vr-ondersteuning op PlayStation 5

Iemand die onderdeel claimt te zijn van een speeltest van Resident Evil Village zegt dat het spel virtualreality-ondersteuning op PlayStation 5 krijgt.

De persoon in kwestie heeft contact opgenomen met de website Biohazard Declassified en daar info mee gedeeld, al is er geen manier om uit te vinden of deze informatie betrouwbaar is.

Volgens de tester wacht Capcom op Sony tot ze de vr-modus van de game aankondigen. Waarom Capcom daarmee wacht is niet duidelijk - Sony heeft al bevestigd dat PlayStation VR ook op PlayStation 5 werkt. Mogelijk is Sony van plan een nieuwe versie van de vr-bril aan te kondigen.

Het zou geen grote verrassing zijn wanneer er een vr-modus voor Resident Evil Village wordt aangekondigd. Het vorige deel in de reeks, Resident Evil 7, kon ook in vr gespeeld worden en was net als Village alleen via een eerstepersoonsaanzicht te spelen.

De tester in kwestie meldt ook dat het kasteelgebied uit de trailer vol zit met bleek ogende vijanden. Sommige van deze vijanden zouden bescherming dragen die er afgeschoten kan worden. Daarbij zou een oude vrouw wapens en items verkopen aan spelers.

Eerder deze week doken er al geruchten op dat er in augustus nieuwe beelden en info over Resident Evil Village gedeeld wordt.De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Village komt in 2021 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

🤘

0

Hoppa

0

Aanbevolen voor jou