Resident Evil Village komt toch niet naar Xbox Game Pass

Resident Evil Village komt toch niet naar Xbox Game Pass

Microsoft heeft bevestigd dat Resident Evil Village - in ieder geval op dit moment - niet naar Xbox Game Pass komt.

Dat heeft Larry Hryb - ook wel bekend als Major Nelson - gemeld op Twitter. "Het ging om een fout bij hoe een korting van een game werd getoond in de Microsoft Store. Het is inmiddels gecorrigeerd. Er zijn geen concrete plannen om Resident Evil Village naar Game Pass te brengen."

De Poolse website XGP zag onlangs dat in de Xbox-winkel er bij Resident Evil Village kort het Game Pass-label stond, wat aan een game wordt toegevoegd wanneer het onderdeel is van de dienst. Hoewel er toen al werd gespeculeerd dat het om een fout ging, is dit wel eens eerder voorgekomen bij Mass Effect Legendary Edition - een aantal weken later verscheen het spel op de service. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dan is de game dus toch niet karig en grafisch hopeloos achterhaald.

0
test

@Ziminar hopelijk

0
test

@Ziminar Die snap ik ff niet? REV is toch een behoorlijk fraaie game naar mijn idee en nog een behoorlijk goede, zou m zelfs in mn top3 van vorig jaar zetten. Of is dit een vage dis naar Gamepass alsof daar alleen grafisch hopeloze karige games verschijnen? Dat laatste lijkt me ook niet dus help me aub of heb je t in verkeerde topic getypt?

0

@xevulutionx Er zijn een aantal mensen die alles wat op gamepass bij voorbaat karig vinden en als het op gamepass komt is het volgens die zelfde mensen grafisch weer achterhaald. Het is dus niet een dis naar game pass, maar eerder naar die mensen.

0

@Ziminar na het spelen van horizon grafisch zeker achterhaald

0

@Roy36NL Dus Horizon Zero Dawn is nu ook grafisch achterhaald? Ben hem nu aan het spelen en ziet er anders ook goed uit. Speel ook Sekiro, ziet er nog steeds fantastisch uit.

0
test

Dit zegt niets. Ze zeiden van bijvoorbeeld Tunic ook dat het geen dag 1 gamepass zou gaan worden en die verscheen uiteindelijk ook gewoon dag 1 op gamepass. Zou me niets verbazen als het met de aankondiging van de games voor April er alsnog op komt

0

Aanbevolen voor jou