Resident Evil Village is populairste deel op Steam

Resident Evil Village is populairste deel op Steam

Resident Evil Village behaalde dit weekend 106.631 gelijktijdige spelers op href="https://store.steampowered.com/stats/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Steam</a>. Dat is een record voor de franchise.

Op het moment van schrijven is Village de negende meest gespeelde game op Steam, boven Warframe. Dat is flink meer dan onder andere de remake Resident Evil 2, die in 2019 door zo'n 74.000 mensen werd gespeeld. 

Ook op Twitch was de game dit weekend populair: op het hoogtepunt keken 654.000 mensen naar de game.

Resident Evil Village verscheen deze week en betreft het achtste deel in de franchise De horrorgame borduurt voort op Resident Evil 7: Biohazard en speelt zich om en rond een Oost-Europees dorp af.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Begrijpelijk het is ook een geweldig spel!

0
test

Het achtste deel in de franchise? Tellen delen zoals resident evil 0, gun survivor, code Veronica en nog een aantal games meer dan niet mee als delen in de franchise? Wel een heel mooi resultaat. Hoewel ik na deel 5 gestopt ben met resident evil kan het wel weer een keer leuk zijn een deel te spelen. Wellicht nadat er wat games afgerond zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola deel 0 hoort ook bij de main serie dus als je zo redeneert is het al deel 9, en er wordt in de main reeks ook verwezen naar Veronica dus die zou ik ook niet uitvlakken 😜

0

Aanbevolen voor jou