Resident Evil Village-dlc rondt verhaal rondom Winters-familie af

Resident Evil Village-dlc rondt verhaal rondom Winters-familie af

De Resident Evil Village-uitbreiding Winters' Expansion moet het verhaal rondom de Winters-familie afronden.

Dat heeft regisseur Kento Kinoshita gemeld aan IGN Japan. Volgens hem creëert Capcom de uitbreiding "om het verhaal van de Winters-familie tot een conclusie te brengen".

Ethan, Mia en Rose Winters zijn personages in Village. Ethan was ook het hoofdpersonage van Resident Evil 7. In de Winters' Expansion zit een nieuw verhalend segment genaamd Shadows of Rose, dat zich zestien jaar na het hoofdspel afspeelt en om dochter Rose draait. Verder wordt ook de Mercenaries Mode in de vorm van Additional Orders toegevoegd. Daarin kunnen spelers onder andere Lady Dimitrescu besturen.

Het lijkt er dus op dat de Winters-familie niet terugkeert in het negende hoofddeel van Resident Evil, dat overigens nog niet is aangekondigd. Wel werkt Capcom aan een remake van Resident Evil 4 dat volgend jaar verschijnt.

De Winters' Expansion komt op 28 oktober beschikbaar. Op die dag komt ook de Gold Edition van Resident Evil Village uit, met daarin de basisgame en de uitbreiding, alsmede multiplayerspel Resident Evil:Verse. Resident Evil Village is beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Google Stadia. Op 28 oktober komt de game ook op Switch uit via de cloud.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou