Resident Evil: The Darkside Chronicles op 27 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Darkside Chronicles is gebaseerd op de gebeurteni en rond Resident Evil 2 en is het vervolg op de Wii-shooter Resident Evil: Umbrella Chronicles. Het spel zal een modus voor twee spelers bevatten, en een nieuwe manier om tegenstanders te ontwijken.

The Darkside Chronicles is, net als Umbrella Chronicles, een on-rails shooter. Dat betekent dat spelers niet vrij rond kunnen lopen, maar dat ze enkel kunnen richten en schieten.

Wii Zapper

Volgens Capcom is het de eerste keer in Europa dat een spel die nietdoor Nintendo wordt uitgegeven is gebundeld met de Wii Zapper. Spelers kunnen de Wiimote op deze plastic acce oire klikken om zo de illusie te creëren dat er met een geweer geschoten wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou