Nieuws
Resident Evil Re:Verse

Resident Evil Re:Verse in Europa van leeftijdsclassificatie voorzien

Komt de multiplayergame binnenkort dan toch uit?

Geschreven door Michel Musters op
Resident Evil Re:Verse, de nieuwe multiplayergame binnen de horrorfranchise, lijkt nog steeds in de maak: PEGI gaf onlangs een leeftijdsclassificatie aan de game.

Gematsu merkte dit weekend via social media op dat PEGI, de Europese organisatie die leeftijdsclassificaties aan games toekent, Resident Evil Re:Verse heeft gekeurd voor Google Stadia. Vorig jaar werden de andere platformversies al van een classificatie voorzien.

Dit is opvallend, omdat het al geruime tijd stil is rondom het spel. De game had oorspronkelijk tegelijk met Resident Evil Village uit moeten komen in mei vorig jaar, maar uiteindelijk werd afgelopen lente het spel uitgesteld naar dit jaar. Sindsdien is het stil rondom het project. De classificering doet dan ook vermoeden dat er binnenkort een aankondiging naar buiten komt.

In Re:Verse nemen spelers het tegen elkaar op in bekende locaties uit de Resident Evil-franchise, en bestuurt men allerlei bekende personages uit de reeks, waaronder Chris, Jill en Leon. Vorig voorjaar werd er wel een bèta voor het spel georganiseerd, maar na overwegend negatieve kritiek van spelers werd besloten het spel uit te stellen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Medeoprichter Ocean Software overleden EA kondigt mobiele game The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth aan
0

Reacties op: Resident Evil Re:Verse in Europa van leeftijdsclassificatie voorzien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.