Resident Evil: Revelations 2 week uitgesteld naar 25 februari | Gamer.nl

Resident Evil: Revelations 2 week uitgesteld naar 25 februari | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De reden van het uitstel is het optimaliseren van de gameplay. De volgende drie episodes zijn daarmee ook een week opgeschoven, naar 4 maart, 11 maart en 18 maart. De fysieke versie komt 20 maart uit. 

De episodes zijn los verkrijgbaar voor 5,99 euro en er komt ook een seizoenspas. Deze bevat de vier episodes, twee extra spin-off episodes en een nieuw personage voor de raid mode, waarin vier maps uit de eerdere Resident Evil-titels beschikbaar zijn. De seizoenspas kost 24,99 euro.

Afgelopen maand maakte Capcom drie nieuwe vijanden bekend, waarvan er twee getoond worden in onderstaande video's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou