Resident Evil Revelations 2-update maakt online coöp mogelijk | Gamer.nl

Resident Evil Revelations 2-update maakt online coöp mogelijk | Gamer.nl

Update 1.02 voor de episodische game Resident Evil Revelations 2 introduceert een online multiplayer voor de Raid-modus. Dat blijkt uit de update voor het spel die 31 maart is verschenen voor PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360.

Bij de lancering van Resident Evil Revelations 2 was er geen online multiplayer aanwezig, maar ontwikkelaar Capcom beloofde dit nog aan het spel toe te voegen wanneer alle vier de delen waren uitgebracht. Deze belofte heeft Capcom nu deels waargemaakt: de update van de Xbox One-game laat echter nog even op zich wachten.

Lokale coöp pc-versie
Eerder voegde Capcom achteraf een lokale coöp-modus toe aan de pc-versie van Resident Evil Revelations 2. De ontwikkelaar had op Steam een lokale coöp-modus beloofd voor het spel uitkwam. Later werd de pagina aangepast waardoor de modus niet meer in de beschrijving stond. Capcom zei tegenover Eurogamer dat "de verhaalmodus alleen speelbaar zal zijn op één scherm". Hier is de ontwikkelaar later op teruggekomen.

De vier episodes van Revelations 2 kosten 5,99 euro per stuk, maar er is ook een seizoenspas verkrijgbaar voor 24,99 euro. Deze geeft toegang tot alle vier de episodes, het nieuwe personage Hunk voor de Raid-modus en twee extra spin off-episodes.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou