Resident Evil: Revelations 2 te vinden op Xbox-website | Gamer.nl

Resident Evil: Revelations 2 te vinden op Xbox-website | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Een hoesafbeelding en onderstaand screenshot van 'Biohazard Revelations 2' is te zien op Xbox.com, nadat deze eerst op de Franse website Gamer In a Box verschenen. Biohazard is de Japanse naam voor de Resident Evil-franchise. Capcom heeft niets bekendgemaakt met betrekking tot een vervolg, maar geruchten deden al de ronde na een vluchtige verschijning op een Ru ische retailer-website in juli.

De Ru ische website noemde enkel PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One als bruikbare consoles voor de game. Wii U- en 3DS-versies bleven onbenoemd, hoewel Resident Evil: Revelations oorspronkelijk voor 3DS uitkwam begin 2012. De game kwam later, in mei 2013, pas naar andere platformen als pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou