De online Raid-modus verschijnt die dag als gratis update voor alle versies van het spel. Alle vier delen van de episodische game zijn dan inmiddels verschenen. Voor de release van het spel meldde Capcom al dat de online coöp dan pas zou verschijnen. 

De mogelijkheid om online samen met iemand anders te spelen, geldt alleen voor de Raid-modus, niet voor de verhalende. Die is enkel lokaal in coöp speelbaar en op pc aanvankelijk zelfs alleen in singleplayer. Capcom kwam daar later op terug en voegde alsnog lokale coöp aan de pc-versie toe.

De vier episodes van Revelations 2 kosten 5,99 euro per stuk, maar er is ook een seizoenspas verkrijgbaar voor 24,99 euro. Deze geeft toegang tot alle vier de episodes, het nieuwe personage Hunk voor de Raid-modus en twee extra spin off-episodes.

Wie de fysieke versie van de game haalt, krijgt er Albert Wesker bij als extra personage voor in de Raid-modus. Deze versie geeft ook toegang tot vier outfits voor de personages en extra maps. In totaal zijn er 15 personages beschikbaar in de Raid-modus.