Resident Evil Retribution speelt zich af in Tokio | Gamer.nl

Resident Evil Retribution speelt zich af in Tokio | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Jovovich zegt dat ze nu in Tokio is om de nieuwe Resident Evil-film op te nemen. Ze zegt te denken dat de film Resident Evil: Retribution heet, maar dat ze dat bij producent Paul W.S. Anderson moet bevestigen. De film, de sequel van het succesvolle Resident Evil: Afterlife uit 2010, komt volgend jaar in de bioscopen.

Volgens Jovovich haalt Anderson veel inspiratie voor de film uit de  Resident Evil-games. Zijn kinderen spelen de games volgens de actrice wekenlang door en sturen de beelden naar hun vader. Daarbij spelen ze volgens haar elk level tot ze het helemaal onder de knie hebben. "[Anderson] kijkt dagenlang naar de beste RE-spelers om inspiratie op te doen voor het volgende deel."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou