Capcom teast nieuwe Resident Evil als Project Resistance via teaser

Capcom teast nieuwe Resident Evil als Project Resistance via teaser

Capcom kondigt via een href="https://www.project-resistance.com/en/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">teaser website</a> aan dat op maandag 9 september om 17:00 uur Nederlandste tijd de trailer voor Resident Evil: Project Resistance openbaar gemaakt wordt.

Project Resistance wordt waarschijnlijk de nieuwe titel van de Resident Evil-franchise. Op de website staan de letters R en E uitgelicht, wat sterk hint naar een nieuwe Resident Evil-game. De nieuwe Capcom-game komt volgens icoontjes op de website naar PS4, Xbox One en Steam.

De aankondigingstrailer wordt via het

Watch on YouTube

kanaal getoond op 9 september om 17:00 uur Nederlandse tijd. Tevens wordt er meer van Project Resistance getoond tijdens de Tokyo Game Show 2019, waar leden van het ontwikkelingsteam gameplay van de nieuwe game laten zien en de titel speelbaar is voor bezoekers.

Onze review over de recente Resident Evil 2-remake is hier te vinden: "Resident Evil 2 is alles dat een remake moet zijn. De game blijft trouw aan de oorspronkelijke versie en schotelt je tegelijkertijd toch een geheel nieuwe spelervaring voor. Het kenmerkende beklemmende gevoel van de klassieke Resident Evil-delen is helemaal terug en is zelfs nog effectiever dan twintig jaar geleden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spannend, ik hoop sterk op VR support (als optie uiteraard) in een nieuwe RE. RE7 was door het spelen in VR voor mij de spannendste game die ik tot nu toe gespeeld heb.

0

Aanbevolen voor jou