Nieuws
resident evil project resistance

Capcom teast nieuwe Resident Evil als Project Resistance via teaser

Trailer komt op 9 september

Geschreven door Dagmar De Groot op
Capcom kondigt via een teaser website aan dat op maandag 9 september om 17:00 uur Nederlandste tijd de trailer voor Resident Evil: Project Resistance openbaar gemaakt wordt.

Project Resistance wordt waarschijnlijk de nieuwe titel van de Resident Evil-franchise. Op de website staan de letters R en E uitgelicht, wat sterk hint naar een nieuwe Resident Evil-game. De nieuwe Capcom-game komt volgens icoontjes op de website naar PS4, Xbox One en Steam.

De aankondigingstrailer wordt via het Youtube kanaal getoond op 9 september om 17:00 uur Nederlandse tijd. Tevens wordt er meer van Project Resistance getoond tijdens de Tokyo Game Show 2019, waar leden van het ontwikkelingsteam gameplay van de nieuwe game laten zien en de titel speelbaar is voor bezoekers.

Onze review over de recente Resident Evil 2-remake is hier te vinden: "Resident Evil 2 is alles dat een remake moet zijn. De game blijft trouw aan de oorspronkelijke versie en schotelt je tegelijkertijd toch een geheel nieuwe spelervaring voor. Het kenmerkende beklemmende gevoel van de klassieke Resident Evil-delen is helemaal terug en is zelfs nog effectiever dan twintig jaar geleden."

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Pokémon Masters komt niet naar Nederland De beste gamedeals van de week - Celeste gratis en Uncharted 4
1

Reacties op: Capcom teast nieuwe Resident Evil als Project Resistance via teaser

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    **Guitar_Hero**

    • 29 augustus 2019 13:38
    Spannend, ik hoop sterk op VR support (als optie uiteraard) in een nieuwe RE. RE7 was door het spelen in VR voor mij de spannendste game die ik tot nu toe gespeeld heb.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.