'Resident Evil 8 is in first-person speelbaar, komt volgend jaar uit'

'Resident Evil 8 is in first-person speelbaar, komt volgend jaar uit'

Volgens een nieuw gerucht zou Resident Evil 8 in ontwikkeling zijn bij Capcom, een eerstepersoonsperspectief hebben en in 2021 uitkomen.

Dat meldt AestheticGamer aka Dusk Golem op Twitter. Hij heeft eerder al informatie over diverse horrorgames gelekt, waaronder het bestaan van Resident Evil 3 Remake en de - volgens Konami incorrecte - nieuwe Silent Hill-games.

Volgens hem begon de ontwikkeling van Resident Evil 8 als een nieuw deel in de Revelations-serie, maar uiteindelijk werd er het achtste deel in de hoofdserie van gemaakt nadat men zo onder de indruk was van het spel.

"Het heeft een eerstepersoonsperspectief, en veel puristen gaan het haten omdat het behoorlijk wat veranderingen heeft in het verhaal en qua vijanden. Hallucinaties, occultisme, krankzinnigheid en niemand kunnen vertrouwen zijn gigantische thema's in de game."

Klik hieronder op de tweet om alle tweets van Dusk Golem over Resident Evil 8 te zien. Overigens zou het niet voor het eerst zijn dat een game in de Resident Evil-reeks in first-person te spelen is: ook Resident Evil 7 had dit cameraperspectief. Dat spel was tevens speelbaar met een virtualrealitybril.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat ze dan meteen rekening houden met VR... En laat ze potverdorie nu eens de VR versie voor RE7 uitbrengen op de PC.

0
test

@SuperDre Inderdaad. Nu verwacht ik wel, nee ik reken er zelfs op dat ik 'm ook met m'n PSVR kan spelen. Anders zou het wel een gigantische stap terug zijn in de beleving.

0
test

@clandestine666 Dat zou wel heel fijn zijn. De vorige was in VR namelijk verassend goed. Ik ben wel beniewd welk percentage van de totale verkopen door de VR toevoeging is aangetrokken.

0
test

Sorry hoor, het kan een prima game worden, maar dit is GEEN Resident Evil. Resident evil draait om verschillende virussen die de doden weer tot leven wekken en mutreren tot monsters in sommige gevallen. Dit werd al ingezet bij Resident evil 4 (wat een uitstekende game was, ik blijf het zeggen) Maar buiten een paar characters nog maar weinig te maken had met Resident evil. En dan verwacht ik al wel de reacties "ja maar de serie moet zich toch vernieuwen om relevant te blijven" NEE, dat hoeft niet? wat is er mis mee om een serie gewoon op te laten houden omdat het klaar is. Begin een nieuwe survival horror serie, plak er desnoods "van de makers van Resident Evil" op, maar noem het geen Resident Evil. Maar ja, money money he, de naam is bekend en we zullen toch eens risico nemen.

0

Aanbevolen voor jou