Nieuws
Resident Evil

'Resident Evil 8 heet Village en verschijnt begin volgend jaar'

Verse geruchten voor fans van ondoden

Geschreven door Michel Musters op
Volgens nieuwe geruchten is de officiële naam van de volgende Resident Evil-game Resident Evil 8: Village. De game zou in het eerste kwartaal van 2021 uitkomen.

Dat meldt de website Biohazard Cast. Zij claimen nieuwe informatie over de nog onaangekondigde titel te hebben vergaard. De naam 'Village' zou niet alleen slaan op de setting van de game, het zou ook betekenen dat Capcom de Romeinse versie van het cijfer '8' zou kunnen gebruiken als de eerste drie letters van 'Village' - vergelijkbaar met hoe de titel van Resident Evil 7 werd weergegeven.

Capcom zou het spel in het eerste kwartaal van 2021 uit willen brengen - dus voor het einde van maart. Capcom heeft de afgelopen drie jaar altijd een Resident Evil-game in die periode uitgebracht. Tot slot zou Chris Redfield een grotere rol krijgen in Resident Evil 8, en Ethan Winters zou net als in Resident Evil 7 het hoofdpersonage zijn. De game zou zich in Europa afspelen.

Deze informatie is op geen enkele wijze bevestigd door Capcom. Eerder deze week kwamen er ook al geruchten over Resident Evil 8 naar buiten - toen werd gemeld dat de game volgend jaar uitkomt en in een eerstepersoonsaanzicht speelbaar is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony onthult PS5-controller Marvel's Spider-Man en Just Cause 4 nu beschikbaar via PlayStation Now
1

Reacties op: 'Resident Evil 8 heet Village en verschijnt begin volgend jaar'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 8 april 2020 15:38
    Ik ben benieuwd. Ik vond RE7 aan het einde toch wel een beetje een anti climax… Die video-scenes vond ik dan wel weer erg tof.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.