'Resident Evil 8 heeft een eerstepersoonsaanzicht'

'Resident Evil 8 heeft een eerstepersoonsaanzicht'

Er zijn mogelijk eerste details over Resident Evil 8 gelekt. Zo zou de game in een eerstepersoonsaanzicht speelbaar zijn.

Ook het vorige deel, Resident Evil 7, was in first person speelbaar. Dat was mede omdat de game speelbaar moest zijn in virtual reality. Of dat betekent dat Resident Evil 8 ook in vr speelbaar wordt, is niet bekend.

De geruchten komen van de website Biohazard Declassified. Zij hebben een e-mail binnengekregen van iemand die eerste info rondom het nog onaangekondigde spel claimt te hebben.

De anonieme bron meldt ook dat de game zich afspeelt in een dorpje, een kasteel en in de besneeuwde bergen. De locaties zouden een Europees uiterlijk hebben. Spelers zouden zombies en wolfachtige vijanden tegenkomen, alsmede een terugkerende vijand die in de lucht verdwijnt wanneer spelers op schieten.

Verder zou Ethan Winters uit Resident Evil 7 een speelbaar personage worden. Ook zou oudgediende Chris Redfield een rol in de game krijgen, al is niet bekend hoe groot die rol is.

Het spel zou het afgelopen jaar volgens de bron intern getest zijn bij Capcom, maar vooralsnog is niets officieel aangekondigd. Wel verschijnt op 3 april Resident Evil 3 Remake.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

VR, VR, VR! Make it happen Capcom! De beschrijving doet me verder wat denken aan RE4, wat ook een goed ding is!

0

Ik vond RE 7 zo eng door first person dat ik hem nog niet heb uitgespeeld. Misschien dat ik hem ooit weer oppak :)

0

Aanbevolen voor jou