Nieuws
Resident Evil 7

Resident Evil 7 heeft een upgrade voor Xbox One X

Ook horror is beter in UHD

Geschreven door Arran Winmai op
Capcoms Resident Evil 7: Biohazard heeft een upgrade gekregen voor de Xbox One X.

Op de Microsoft-website staat Resident Evil 7 nu als "geoptimaliseerd voor Xbox One X". Een kleine update van 445MB heeft het spel grafisch net iets mooier gemaakt voor de krachtigere console. Echter is er niet veel bekend over wat er nou precies veranderd is. Nergens staat 4K vermeld, dus mogelijk is het een kleinere verbetering. In onderstaande video wordt een vergelijking gemaakt tussen de horrorgame op Xbox One X en zijn voorganger Xbox One S. Mogelijk verhoogt de patch de resolutie niet tot volledig 4K. Voor spelers met een normale Xbox One of Xbox One S zal er geen merkbaar verschil zijn.

Met Resident Evil 7: Biohazard is Capcom een nieuwe richting ingeslagen. Ron schrijft in onze review: "Dankzij het nieuwe eerstepersoonsperspectief en de comeback van enkele simpele maar doeltreffende survivalelementen heeft de Resident Evil-serie zichzelf opnieuw uitgevonden. Resident Evil 7: Biohazard is een formidabele horrorgame en de eerste ‘grote’ topgame voor PlayStation VR."

Dit artikel delen:

Lees meer

Dragon Quest 11 komt op 4 september naar het Westen Nieuwe voertuigen en bonussen voor GTA Online bekendgemaakt
1

Reacties op: Resident Evil 7 heeft een upgrade voor Xbox One X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    DarkRuleR

    • 28 maart 2018 15:24
    Tof dat zoveel games een Xbox One X Enhanced patch krijgen. Ik had deze nog op mijn backlog staat. Misschien binnenkort maar even oppakken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.