Resident Evil 6 zo goed als zeker, nog geen producer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Eerlijk gezegd is het nog niet duidelijk wie de producer van Resident Evil 6 wordt", aldus Takeuchi. "Ik denk dat Resident Evil 4 een goede game was waar vooral fanatieke gamers van konden genieten. Met Resident Evil 5 wilde ik de serie naar een breder publiek brengen. Ik denk dat het belangrijk is dat dit ook gebeurt in de volgende Resident Evil-game."

Wii-versie Resident Evil 5 onwaarschijnlijk

Het uitbrengen van Resident Evil-games voor de Wii hoort ook bij Capcom's plannen om de serie zo breed mogelijk te maken. Nu Resident Evil 5 met bewegingsgevoelige controle naar de PlayStation 3 komt, lijkt een overzetting naar de Wii ook een mogelijkheid. Toch is Takeuchi daar niet zo overtuigd van. "Het verschil tu en de specificaties van hardware tu en de Wii en de PlayStation 3 maakt de overzetting mi chien een moeilijke klus. Op dit moment hebben we geen plannen."
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou