Het filmpje op YouTube zou een opname zijn die gemaakt is op de Tokyo Game Show, tijdens een Theatre Show van Capcom waarin het aankomende titels liet zien. Eurogamer, dat in de zaal zat toen deze montage vertoond werd, zegt geen beelden van Resident Evil 6 te hebben gezien.

Kotaku plaatste eerder vandaag het bericht dat Resident Evil 6 officieel een feit was, maar kwam hier later op terug nadat medewerkers van Capcom Amerika niet op het gerucht wilden reageren. De weblog blijft echter volhouden dat Capcom Japan bevestigd heeft dat er wel degelijk een demo van het spel draait op de beurs, zij het achter gesloten deuren. 

Bio-organisch

Het filmpje toont een wereld die in de greep is van bio-organische wapens. "Er is één plek die de oplossing bevat om hier een eind aan te maken", zo luidt de tekst die daarna in beeld verschijnt. In de video verschijnen vervolgens de coördinaten 48.415802,-89.2673. Deze leiden naar de Canadese stad Thunder Bay. Uiteindelijk verschijnt een logo van Biohazard 6. Biohazard is de Japanse titel van Resident Evil.