Resident Evil 5 draait op Nintendo 3DS | Gamer.nl

Resident Evil 5 draait op Nintendo 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“De eerste keer dat ik überhaupt met de 3DS in contact ben gekomen, was even voor de E3 van vorig jaar", aldus Yoshimori Ono. "Een paar weken voor de show kreeg ik een telefoontje van [Capcom-producer] Takeuchi en hij vertelde me dat hij iets had om me te laten zien. Dus reisde ik af naar Osaka, waar hij een 3DS pakte met daarop draaiend een versie van Resident Evil 5!” Ono laat weten onder de indruk te zijn van de kracht van de 3DS. “Ik ben verrast dat we deze hoeveelheid kracht letterlijk in je handen kunnen krijgen, met 3D als kers op de taart!”

Resident Evil op de 3DS

Capcom heeft Resident Evil 5 voor de Nintendo 3DS niet aangekondigd. Wel zijn er twee andere Resident Evil-titels in ontwikkeling voor de handheld. Dit zijn Resident Evil: The Mercenaries 3D en Resident Evil: Revelations. Wanneer beide titels verschijnen is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou