Resident Evil 4 VR past seksueel getinte content aan

Resident Evil 4 VR past seksueel getinte content aan

De virtualrealityversie van Resident Evil 4 past seksueel getinte content rondom het personage Ashley aan.

Ashley is de dochter van de president die in de game is ontvoerd en gered moet worden door hoofdpersonage Leon. In de oorspronkelijke game zaten enkele seksueel getinte dialogen die nu zijn verwijderd.

Het gaat bijvoorbeeld om de door Luis uitgesproken zin "I see that the president’s equipped his daughter with ballistics too", terwijl hij naar haar borsten kijkt. Deze zin ontbreekt in de vr-versie. Ashley zegt op een gegeven moment tegen Leon: “So, after you take me back to my place, how about we do some overtime?” Ook die zin is eruit gehaald. Ook kunnen spelers niet meer onder het rokje van Ashley kijken.

Facebook laat aan UploadVR weten dat de wijzigingen zijn gemaakt om de game aan de hedendaagse standaarden te laten voldoen. De Oculus Quest 2-game is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En met "hedendaagse standaarden" bedoelen we de opgedrongen wil van groepen twitter simps met het incasseringsvermogen van een sneeuwvlokje om maar zo woke en politiek correct mogelijk over te komen voor de inclusiviteit en diversiteit. Resident evil: een over-the-top campy game over zombies, waar mensen op de meest g ruweljike manieren sterven, kettingzagen alles verwijderen van het menselijk lichaam, waar headshots de hersenen over het scherm doen vliegen, bloed, dood en verderf continue op je scherm staan, maar OHWEE als er een sexual innuendo inzit. Om te kotsen deze hypocrisie.

0

@ali3n8tor Vooral amerikanen leiden aan deze hypocrisie. Niets is te gek daar en de mensen zijn zo pervers als maar kan, maar alleen prive. Naar de buitenwereld toe moet er niks kunnen.

0
test

@ali3n8tor Helemaal met je eens.

0
test

@ali3n8tor Kon het niet beter verwoorden!

0
test

@ali3n8tor goed gezegd, zo mee eens!

0
test

ugh, wat een onzin.. Ik vind dat de maatschappij op dit gebied sowieso veel te ver door schiet met het hele politiek correcte gezeur.

0

Aanbevolen voor jou