Resident Evil 4 VR en tweede demo voor Village onthuld

Resident Evil 4 VR en tweede demo voor Village onthuld

Tijdens de nieuwe Resident Evil Showcase vannacht heeft Capcom onder andere Resident Evil 4 VR en een nieuwe demo voor Resident Evil Village onthuld.

Resident Evil 4 VR is, zoals de naam al aangeeft, een vr-versie van de klassieke actie-horrorgame Resident Evil 4. De vr-versie wordt ontwikkeld voor Oculus Quest 2 door Armature. Het spel wordt in tegenstelling tot de oorspronkelijke versie gespeeld via een eerstepersoonsaanzicht. Meer details over de game worden op 21 april tijdens een Oculus-presentatie gegeven. Een releasedatum is nog niet bekend.

In januari verscheen er al een eerste demo van het aankomende Resident Evil Village en in mei moet de tweede demo verschijnen. Deze demo komt naar Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One en Stadia. De demo is echter maar één dag speelbaar en maar voor één uur. In Europa is dat op 2 mei vanaf 2 uur 's nachts. 

Op PlaySation-consoles krijgt men vroegere toegang tot de demo, maar dan wel in twee gedeeltes van elk een halfuur. Het eerste gedeelte komt op 18 april om 17:00 uur beschikbaar, het tweede gedeelte op 25 april om 17:00 uur.

Verder werd er een nieuwe trailer voor het op 7 mei te verschijnen Resident Evil Village getoond, keert de Mercenaries-modus terug in de game, verschijnt er in juni een Resident Evil-hoofdstuk in Dead by Daylight en moet de CGI-film Resident Evil: Infinite Darkness vanaf juli op Netflix komen te staan. Van die film werd ook een nieuwe trailer getoond.

Hieronder zijn diverse trailers die tijdens de showcase werden getoond te zien, alsmede de complete showcase.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Dit bericht bekijken op Instagram

-

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet dat de volledige focus ligt op Village. Maar had zeker met de 25th anniversary gehoopt op een RE 4 remake zoals ze dat met 2 en 3 hebben gedaan. De VR voelt een beetje als een afgekoelde snack, geinig, maar niet boeiend genoeg.

0
test

@Krytuun VR niet boeiend genoeg? Dat is de meest intense manier om RE te spelen.

0
test

@SuperDre Aan een ieder zijn eigen gevoel en ervaring natuurlijk. Ik ken zat mensen die VR echt tof vinden. Mijn ding is het niet, dat voorop gesteld, maar waar ik op doel is dat dit geenzins voelt als een upgrade. RE 2 en 3 Remake ogen echt vers en nieuw, deze VR versie heeft amper een upgrade qua textures. Daarnaast lijkt de resolutie wat aan de lage kant. Het voelt dus meer als een dingetje voor erbij, waarbij er weinig extra geld beschikbaar was.

0
test

Hoop dat het geen exclusive blijft voor de Quest 2. Hoop nog steeds dat de Resident Evil 7 PSVR versie ook nog eens gereleased wordt op de PC.

0

Aanbevolen voor jou