Nieuws
Resident Evil 4

Resident Evil 4 Remake wordt ook op Capcom Showcase getoond

Wordt in de nacht van komende maandag op dinsdag gehouden

Geschreven door Michel Musters op
Capcom is van plan om meer van Resident Evil 4 Remake te tonen tijdens de aankomende Capcom Showcase-livestream.

Dat heeft het bedrijf op social media laten weten. Kijkers van de aankomende livestream kunnen een "frisse blik" op de game verwachten, maar meer details zijn er nog niet. 

De Capcom Showcase wordt in de nacht van 13 op 14 juni - precies om middernacht - uitgezonden. Kijkers kunnen 35 minuten aan nieuws en updates over eerder aangekondigde Capcom-games verwachten.

De remake van Resident Evil 4 werd afgelopen week tijdens de State of Play-uitzending aangekondigd. De game komt op 23 maart 2023 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Er is ook PlayStation VR2-content rondom de game in ontwikkeling, al is daar verder nog niets over bekend.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games in de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer dan een kwartier aan gameplay van Lego Bricktales Fysieke editie van kattengame Stray onthuld
1

Reacties op: Resident Evil 4 Remake wordt ook op Capcom Showcase getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 9 juni 2022 14:02
    Kijk, dat ziet er nou goed uit. Het lijkt er echter wel op dat Sadler een andere stem heeft, dat zou ik wel echt doodzonde vinden. die stem was namelijk buitengewoon karakteristiek!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.