Resident Evil 4 Remake wordt ook op Capcom Showcase getoond

Resident Evil 4 Remake wordt ook op Capcom Showcase getoond

Capcom is van plan om meer van Resident Evil 4 Remake te tonen tijdens de aankomende Capcom Showcase-livestream.

Dat heeft het bedrijf op social media laten weten. Kijkers van de aankomende livestream kunnen een "frisse blik" op de game verwachten, maar meer details zijn er nog niet. 

De Capcom Showcase wordt in de nacht van 13 op 14 juni - precies om middernacht - uitgezonden. Kijkers kunnen 35 minuten aan nieuws en updates over eerder aangekondigde Capcom-games verwachten.

De remake van Resident Evil 4 werd afgelopen week tijdens de State of Play-uitzending aangekondigd. De game komt op 23 maart 2023 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Er is ook PlayStation VR2-content rondom de game in ontwikkeling, al is daar verder nog niets over bekend.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games in de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk, dat ziet er nou goed uit. Het lijkt er echter wel op dat Sadler een andere stem heeft, dat zou ik wel echt doodzonde vinden. die stem was namelijk buitengewoon karakteristiek!

0

Aanbevolen voor jou