Resident Evil 4 Remake is ongeveer even lang als origineel

Resident Evil 4 Remake is ongeveer even lang als origineel

De remake van Resident Evil 4 zal ongeveer even lang zijn als de oorspronkelijke versie van de game.

Dat meldt producent Yoshiaki Hirabayashi in een interview met PC Gamer. De website vroeg hem of de feedback van spelers op de vorige Resident Evil-remakes invloed heeft op de ontwikkeling van Resident Evil 4 Remake.

Hirabayashi: "Toen we begonnen met de productie bekeken we wat mensen goed vonden (aan Resident Evil 2 Remake en 3 Remake) en wat beter kon. Eén voorbeeld is dat de speeltijd van Resident Evil 4 ongeveer even lang is als het origineel."

Vooral Resident Evil 3 Remake kreeg van spelers kritiek te verduren, omdat diverse secties uit het origineel niet in de remake zaten. De game was volgens veel spelers dan ook te kort. Het lijkt er op dat Capcom dit in Resident Evil 4 Remake wil vermijden, al is niet duidelijk of de game dezelfde structuur als de oorspronkelijke versie gaat volgen.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games in de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 23 maart 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. Hieronder is een onlangs verschenen trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan niet wachten op de Praydog mod!! Als je eenmaal RE2, 3, 7 en 8 in full VR hebt gespeeld kun je nooit meer terug naar plat.

0
test

@Ulysses En dan slaap je snachts nog wel? ;) Games maar ook films komen nog wel eens terug in mijn dromen, daarom speel of kijk ik eigenlijk nooit horror games en films, laat staan in VR haha

0
test

J@Fr3nzy Ja net als Alyx (voor veel te eng) in VR maar wel dik !

0
test

De remake van deel 3 is binnen een uur uit te spelen als je weet waar je naar toe moet (als je alle cutscenes skipt en toegegeven dat het ook helpt als je wat sterke wapens hebt). Ik hoop dat ze extra dingen aan RE4 hebben toegevoegd dat niet in het origineel zat, maar alles van het origineel hebben behouden, met uitzondering van sommige Ashley dingen...

0
test

@mole28 Ik hoop dat de game Amerikaanse ballista's heeft toegevoegd, als wapen natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou