'Resident Evil 4 Remake in ontwikkeling bij M-Two'

'Resident Evil 4 Remake in ontwikkeling bij M-Two'

Volgens een nieuw gerucht werkt ontwikkelaar M-Two voor Capcom aan een remake van Resident Evil 4.

Dat claimt Video Games Chronicle te hebben gehoord. De game zou inmiddels volop in ontwikkeling zijn en ergens in 2022 moeten uitkomen. De ontwikkeling is in handen van M-Two, de nieuwe studio die is opericht door voormalige PlatinumGames-baas Tatsuya Minami. Sinds 2018 zou deze studio bezig zijn met de voorbereidingen voor het ontwikkelen van het spel, al heeft M-Two ook geholpen met de ontwikkeling van het recent uitgekomen Resident Evil 3 Remake.

Volgens het gerucht zou Shinji Mikami, de maker van het origineel, de ontwikkeling van de remake hebben goedgekeurd. Hij zou zelf niet betrokken zijn bij de ontwikkeling, maar de ontwikkelaars wel wat sturing hebben gegeven.

Resident Evil 4 is een van de meest populaire Resident Evil-games. Het spel nam de formule van de franchise flink op de schop: niet alleen lag er een grotere focus op schietactie, de setting van het Spaanse dorpje zorgde ook voor meer open gebieden waar vijanden overal op de loer konden liggen.

Er doen de laatste weken veel geruchten over de Resident Evil-franchise de ronde. Zo zou Capcom ook werken aan Resident Evil 8, dat als subtitel 'Village' zou hebben en volgend jaar zou moeten verschijnen.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima als ze de game een modern sausje geven, maar dan hoop ik niet dat ze, net zoals in RE3, er met een botte bijl doorheen gaan en van alles verwijderen uit het origineel.

0
test

@Lord Ganon Ik vond het juist wel prima dat ze 3 enorm op de schop hebben genomen. Ik vind de originele 3 eigenlijk meer een soort expansion op deel 2 met veel dezelfde gebieden en achtergronden, En enorm slechte characters.

0

Het lijkt erop dat ze code veronica overslaan. Zonde, die game was vetter dan 3 en 4.

0
test

@Mrakz0rr Eens, maar dat wist je al :)

0

Aanbevolen voor jou