Resident Evil 4 HD-fanmod uitgebracht

Resident Evil 4 HD-fanmod uitgebracht

Fans hebben een hd-mod voor Resident Evil 4 uitgebracht op pc.

De mod is gemaakt door Resident Evil-fans Cris Morales en Albert Marin en kan hier gedownload worden. Via de link en onderstaande video wordt ook uitgelegd hoe de mod gebruikt kan worden. Spelers hebben de Steam-versie van Resident Evil 4 nodig. 

De mod vervangt zo'n beetje alle textures in de game met hd-textures. Ook worden een aantal platte objecten, waaronder lampen en deuren, met 3D-modellen vervangen. Voor sommige textures is Marin naar locaties in Spanje en Wales gereisd waar Capcom foto's heeft gemaakt die ter inspiratie dienden voor de oorspronkelijk game.

"We willen dat iedereen een zo goed mogelijk ogende versie van de game kan spelen, terwijl we trouw blijven aan de artistieke intentie van de makers van het spel."

Officieel heeft Capcom nog geen remake van Resident Evil 4 aangekondigd, maar aangezien de eerste drie games in de reeks van remakes zijn voorzien en Resident Evil 4 een kritisch bejubeld deel is, lijkt het waarschijnlijk dat die er wel komt. De afgelopen jaren gaan er dan ook geruchten dat Capcom aan de game werkt, al zou er intern onenigheid zijn over het project.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wacht wel fijn op de remake!

0
test

Ik kan me vergissen hoor, maar volgens mij heb ik dit gewoon in de cast staan voor de PS4 ... Zoveel verschil zit er niet in

0

Aanbevolen voor jou