Resident Evil 3 Remake richt zich meer op actie dan tweede deel

Resident Evil 3 Remake richt zich meer op actie dan tweede deel

De pas onthulde remake van Resident Evil 3 krijgt een grotere focus op actie dan Resident Evil 2.

Dat valt te lezen in het nieuwe nummer van het Japanse magazine Famitsu. Op Twitter deelde iemand die het tijdschrift al binnen had diverse details van een interview met producers Peter Fabiano en Masachika Kawata.

Op Twitter wordt gemeld dat het spel "veel meer actie bevat" dan Resident Evil 2. De game blijft in de basis de originele versie van Resident Evil 3 aanhouden, maar past gedeeltes aan "zodat mensen die het origineel kennen hier ook van kunnen genieten". Het spel zou al grotendeels af zijn. Ook wordt - net als in de remake van Resident Evil 2 - de camera achter de schouder van het hoofdpersonage geplaatst.

Resident Evil 3 komt op 3 april uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. De game bevat ook Project Resistance, een asymmetrische multiplayergame waarbij vier spelers in de huid van verschillende personages kruipen en moeten zien te overleven tegenover de Mastermind. Deze vijfde speler zet diverse valstrikken neer. Ook kan de Mastermind zombies en zelfs een Tyrant besturen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee, doe dat nou niet. Op deze manier werd Dead Space 3 ook verpest toen het een actie game werd

0
test

@StormFox Nou, de originele RE3 was ook veel meer actievol dan RE2 hoor, met het toevoegen van de dodge move onder andere.

0

Aanbevolen voor jou