Nieuws
Resident Evil 3

Resident Evil 3 Remake ontwikkeld door voormalige CEO PlatinumGames

Nieuwe studio genaamd M-Two

Geschreven door Michel Musters op
De remake van Resident Evil 3 wordt ontwikkeld door een nieuwe studio die is opgericht door Tatsuya Minami, de voormalige CEO van PlatinumGames.

Dat meldt VideoGames Chronicle. De studio heet M-Two Inc en is op dit moment druk in de weer met de ontwikkeling van de remake. Diverse voormalige werknemers van PlatinumGames en Capcom werken bij de ontwikkelaar. De studio bestaat sinds 2017 en is onafhankelijk - het werkt ook aan eigen projecten.

Verschillende bronnen melden aan VGC dat Minami contact heeft opgenomen met Shinji Mikami - de bedenker van de Resident Evil-franchise - om samen met hem M-Two op te richten. Mikami zou echter hebben besloten om bij Bethesda's Tango Gameworks te blijven. Toch zou de naam van de studio gebaseerd zijn op de namen van Mikami en Minami - vandaar 'M-Two'.

Resident Evil 3 Remake werd gisteren tijdens de State of Play-presentatie aangekondigd. De game komt op 3 april 2020 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De multiplayergame Project Resistance, dat al eerder was onthuld, wordt onderdeel van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Commandos-game voor volgende generatie in ontwikkeling Vervolgen op Golf Story en Axiom Verge aangekondigd
0

Reacties op: Resident Evil 3 Remake ontwikkeld door voormalige CEO PlatinumGames

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.