Resident Evil 3 Remake is meer dan vijf miljoen keer verscheept

Resident Evil 3 Remake is meer dan vijf miljoen keer verscheept

De remake van Resident Evil 3 is wereldwijd inmiddels meer dan vijf miljoen keer verscheept.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Onder dit aantal vallen alle fysieke exemplaren die wereldwijd aan winkels zijn geleverd, alsmede alle verkochte digitale exemplaren.

Resident Evil 3 kwam in april 2020 uit voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. Het spel is een remake van de in 1999 verschenen game Resident Evil 3: Nemesis. Eerder bracht Capcom al remakes uit van de eerste twee Resident Evil-delen.

Capcom heeft officieel nog geen remake van een andere Resident Evil-game aangekondigd. Er gaan echter al geruime tijd geruchten dat het intern aan een remake van Resident Evil 4 werkt. Of de uitgever van plan is Resident Evil: Code Veronica, dat uitkwam tussen deel 3 en 4, van een remake te voorzien, is niet bekend.

Resident Evil 3 Remake scoorde een 7 op Gamer.nl: "Resident Evil 3 speelt heerlijk weg en verbetert het oorspronkelijke spel op het gebied van vormgeving en gameplay op bijna alle vlakken. Doordat het spel echter te veel dezelfde aanpak hanteert als de remake van Resident Evil 2, mist het een vernieuwend of verrassend gevoel. Het grootste euvel is zonder twijfel het gebrek aan content - daar is ook de vrij onderhoudende Resistance-modus geen remedie tegen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond zowel de remake van 2 als die van 3 geweldig, vroeger met de Tank controles minder plezier gehad dan nu, wat een geweldige game :D

0

Aanbevolen voor jou