Nieuws
Resident Evil 3

Resident Evil 3 Remake is meer dan vijf miljoen keer verscheept

Game verscheen in april 2020 voor PS4, Xbox One en Steam

Geschreven door Michel Musters op
De remake van Resident Evil 3 is wereldwijd inmiddels meer dan vijf miljoen keer verscheept.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Onder dit aantal vallen alle fysieke exemplaren die wereldwijd aan winkels zijn geleverd, alsmede alle verkochte digitale exemplaren.

Resident Evil 3 kwam in april 2020 uit voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. Het spel is een remake van de in 1999 verschenen game Resident Evil 3: Nemesis. Eerder bracht Capcom al remakes uit van de eerste twee Resident Evil-delen.

Capcom heeft officieel nog geen remake van een andere Resident Evil-game aangekondigd. Er gaan echter al geruime tijd geruchten dat het intern aan een remake van Resident Evil 4 werkt. Of de uitgever van plan is Resident Evil: Code Veronica, dat uitkwam tussen deel 3 en 4, van een remake te voorzien, is niet bekend.

Resident Evil 3 Remake scoorde een 7 op Gamer.nl: "Resident Evil 3 speelt heerlijk weg en verbetert het oorspronkelijke spel op het gebied van vormgeving en gameplay op bijna alle vlakken. Doordat het spel echter te veel dezelfde aanpak hanteert als de remake van Resident Evil 2, mist het een vernieuwend of verrassend gevoel. Het grootste euvel is zonder twijfel het gebrek aan content - daar is ook de vrij onderhoudende Resistance-modus geen remedie tegen."

Dit artikel delen:

Lees meer

The Wolf Among Us 2-livestream wordt morgen uitgezonden PS5-game van Jade Raymond is een 'evoluerende online game'
1

Reacties op: Resident Evil 3 Remake is meer dan vijf miljoen keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Linksquest

    • 8 februari 2022 14:34
    Ik vond zowel de remake van 2 als die van 3 geweldig, vroeger met de Tank controles minder plezier gehad dan nu, wat een geweldige game :D

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.