Nieuws

Overig - Reshift neemt Kieskeurig over van Sanoma

Een nieuwe toevoeging aan het portfolio

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Reshift, het mediahuis waar onder meer Gamer.nl onderdeel van is, neemt de vergelijkingssite Kieskeurig over van Sanoma. Dat maakte beide partijen vandaag bekend.

Per 1 juni van dit jaar wordt het merk Kieskeurig, waar de sites www.kieskeurig.nl en www.kieskeurig.be onder vallen, aan het portfolio van Reshift toegevoegd. Daarbij gaan de 24 medewerkers van Kieskeurig BV over naar het kantoor van Reshift in Haarlem.

"De vergelijkingswebsite Kieskeurig heeft onvoldoende synergie met de overige sterke merken van Sanoma's portfolio en de domeinen waarin het bedrijf actief is", stelt Sanoma in een persverklaring. "Vanuit die strategische overweging is besloten om Kieskeurig te verkopen aan Reshift."

Volgens CEO Peter de Mönnink van Sanoma is Reshift een goede overnamepartij. "Ze hebben een leidende positie in de Nederlandse markt voor technologie, elektronica, fotografie en games en versterken met hun kennis en expertise de inhoud van vergelijkingssite Kieskeurig over de volle breedte", aldus De Mönnink.

Voor CEO en mede-eigenaar van Reshift Paul Molenaar is de overname "de belangrijkste stap" binnen de eigen strategie. "Wij zochten naar een significante versterking van onze online activiteiten en hebben deze gevonden in Kieskeurig", meent Molenaar.

"Niet alleen kunnen we zowel voor onze consumenten als onze commerciële klanten onze dienstverlening uitbreiden - ook krijgen we er een grote groep nieuwe klanten bij."

De verkoop moet nog worden goedgekeurd door de ondernemingsraad van Sanoma.

Lees hier het volledige nieuwsbericht.

Dit artikel delen:

Lees meer

Soundtrack van Horizon Zero Dawn moest 'anti-blockbuster' klinken De beste gamedeals van de week
1

Reacties op: Overig - Reshift neemt Kieskeurig over van Sanoma

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Scream2Late

    • 20 april 2017 23:12
    Ik hou het bij tweakers pricewatch

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.