Reshift Digital lanceert filmwebsite Filmfan | Gamer.nl

Reshift Digital lanceert filmwebsite Filmfan | Gamer.nl

Gamer.nl-uitgever Reshift Digital lanceert vandaag Filmfan.nl. Filmfan is een Nederlandse filmwebsite met nieuwsberichten, trailers, interviews en achtergrondartikelen.

Adjunct-hoofdredacteur van gametijdschrift Power Unlimited, Wouter Brugge, is oprichter van Filmfan.nl.

Ondanks dat Brugge de leiding heeft over de filmsite, blijft hij nog steeds werkzaam bij Power Unlimited. "Ik ben altijd al een allround geek geweest, en dus zijn films en series net zo belangrijk voor me als games", aldus Brugge.

Aanvankelijk dacht Brugge erover om een sub-sectie van PU.nl aan films te wijden. Uitgever Michiel Verheijdt introduceerde vervolgens de URL Filmfan.nl en dat leidde tot de ontwikkeling van de website.

“Het was opeens niet minder dan logisch dat ik een hele site zou gaan lanceren,” zegt Brugge, “eentje met kwalitatieve content zoals je dat van Power Unlimited en PU.nl gewend bent, met een iets volwa enere toon, maar met net zoveel pa ie voor het onderwerp.”

Filmfan is gebouwd op dezelfde techniek als die van Gamer.nl. Dat betekent tevens dat je gebruikersaccount van Gamer.nl ook werkt op Filmfan. Sterker nog: ben je ingelogd op Gamer.nl, dan ben je dat ook automatisch op Filmfan, en kun je daar dus direct reacties plaatsen onder artikelen en nieuwsberichten.

De website Filmfan.nl is hier te bekijken. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou