Op de vraag van Gamer.nl of het een idee was om oude ongebruikte spelconcepten alsnog naar apparaten als de iPad te brengen, antwoordde Lowe het volgende: "Nou, toevallig zijn de rechten op mijn Leisure Suit Larry-games pas verkocht aan Replay Games. Zij gaan de graphics en voice-overs doen en deze games op Android en iOS uitbrengen." Lowe liet verder weten dat Replay Games hem regelmatig om advies vraagt.

Replay Games is een ontwikkelaar die onder meer verantwoordelijk is voor Dr. Fizzwhizzle's Animal Rescue voor de Wii, Potty Racers (2) voor iOS en Vanessa Saint-Pierre Delacroix And Her Nightmare voor Xbox Live Arcade, PlayStation Store, Nintendo 3DS, iOS, Android en PC/Mac.

Latere Larry-games

Lowe opende gisteren met een keynote het Festival of Games, waarin hij vertelde over zijn tijd bij ontwikkelaar Sierra. Na zijn tijd bij Sierra hield hij een eigen website bij, waarop hij meerdere malen openlijk kritiek uitte op de kwaliteit van de latere Larry-games. Die werden zonder zijn medewerking gemaakt, en het resultaat kon Lowe niet bekoren.