De Duitse site Krawall komt met het interessante nieuwtje dat het voormalige Westwood 'Command & Conquer: Renegade' team mogelijk heeft aangegeven al bezig te zijn met een opvolger voor de strategie-blockbuster Tiberium Sun.

Op de officiele Renegade forums laat de Westwood Community Manager weten dat de toekomst er nog steeds 'Tiberium' uit ziet en dat er hard wordt gewerkt aan nieuwe concepten voor de komende games. De strijd tussen NOD en GDI lijkt nog niet te zijn gestreden.Nachdem „Tiberium Twilight" bisher nur auf dem Papier existierte, scheint sich das Spiel mittlerweile in Entwicklung zu befinden. Mit dem Abbruch an den Arbeiten am „Renegade"-Nachfolger scheinen wieder Kapazitäten frei geworden zu sein. Indiz dafür ist eine Aussage vom westwoodischen Community-Manager in den offiziellen Foren, wo er von einer Tiberium-Zukunft spricht.

Other projects we wanted to do here. We are now a lean mean creative machine.

"I see a future, a Tiberian future!"

[ July 30, 2002, 14:36: Message edited by: Delphi-WS ]

Delphi

Online Community Manager

C&C Universe of Games

Westwood Studios

Hoe zou dit er op de C&C Generals-engine uit gaan zien

Hoe ver men al is met de ontwikkeling van de 3de Tiberium game, is tot nu toe nog onbekend. Een aankondiging op de aankomende ECTS in Londen zou dus nog niet zo heel onmogelijk lijken.