Reminder: Games in Concert-prijsvraag loopt tot 6 april | Gamer.nl

Reminder: Games in Concert-prijsvraag loopt tot 6 april | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

We hebben nog een paar dagen te gaan voordat op 6 april de inzendingen voor onze prijsvraag zijn gesloten. We vroegen jullie om jullie meest creatieve inzending in te sturen. We hebben al verhalen en remixes zien langskomen, net als iemand die de natuurwetten trotseerde en daadwerkelijk er in slaagde om ondersteboven het Halo-thema te gorgelen.

Hoe maak je kans op kaarten?

Wil je nog een kans maken op de kaarten? Klik dan op de voorgaande link en stuur je creatie in. Of je stuurt voor 6 april jouw creatie naar Redactie@Gamer.nl, met 'Prijsvraag Games in Concert' in de titel. Onze deskundige jury staat te trappelen om te zien waar jullie mee komen. Heb je The Last of Us verwerkt tot bombastische opera? Ben je bezig met een interactieve videoinstallatie over de onrechtvaardigheid van blauwe schilden? Kun je een tekening maken van schattige kittens die killstreaks maken in Call of Duty? Of heb je een simpel rijmpje van vijf regels? Kom maar op! 

Kaarten kopen voor concert?

Het concert vindt plaats op 14 mei in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en begint om 20.00 uur. Ben je niet gezegend met een creatief talent, maar wil je er wel graag bij zijn? Dan kun je op de website van Carré ook gewoon kaartjes bestellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou