'Remember Me 2 is klaar om gemaakt te worden' | Gamer.nl

'Remember Me 2 is klaar om gemaakt te worden' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

"Ik zou het absoluut heel leuk vinden om [aan een vervolg te werken]" begint Moris. "We weten wat we zouden doen met Remember Me 2. Het hoofdverhaal is al geschreven en we weten wat we aan het recept willen toevoegen. We weten welke verbeteringen we moeten aanbrengen. Het is een spel dat klaar is om te maken, maar de besli ing ligt bij Capcom."

Op het moment ligt de focus van Dontnod Entertainment op het episodische spel Life is Strange. Het tweede deel van dit spel staat gepland voor deze maand.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou